Interesse in een stage bij Stichting Multi Creatief?

Op onze dagbesteding bieden we ook stageplekken vanuit verschillende opleidingen zoals Social Work (HBO), Sociaal Werker (MBO), helpende niveau 1 en 2.
Daarnaast zijn ook stagiairs welkom vanuit andere relevante opleidingen, te denken valt aan dierverzorgingbegeleider zorgbedrijf et cetera. Kijk op de site van de SBB voor de volledige lijst. Wij zijn een door het SBB erkend leerbedrijf.

Een stagiair krijgt hier veel ruimte voor het maken van zijn of haar opdrachten. Belangrijk vinden we een eigen inbreng en enige zelfstandigheid van de stagiairs. Daarnaast is het ook belangrijk dat iemand bepaalde kennis en liefde heeft voor dieren en het buitenleven en dit ook over kan brengen aan de deelnemers.

Per schooljaar is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er wordt geen stagevergoeding gegeven, maar wel reiskostenvergoeding. Een leuke en leerzame stageplek!

Heb je interesse in een stageplek? Vul dan onderstaand formulier in. Indien deze ons aanspreekt zullen we je eerst uitnodigen voor een nadere kennismaking, alvorens we een stageovereenkomst aan gaan met elkaar.

Stage formulier