Word jij ook ons Maatje?
Word maatje van Stichting MultiCreatief
En steun onze projecten voor onze cliënten.

Stichting MultiCreatief staat voor verbinding tussen personen in de breedste zin van het woord. Personen met een flinke dosis creativiteit die hun weg (nog) moeten vinden!

Wie zijn wij?
Wij zijn een nieuwe dagbesteding voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of met een Autisme spectrumstoornis.

Ons doel is verbinding zoeken en maken. Mensen de kans geven om aan hun toekomstperspectief te werken om te ervaren, te leren en te ontwikkelen.

Wij bieden onze cliënten een groot scala van activiteiten en werkzaamheden, dit omdat wij uitgaan van de interesse van de cliënt. Onze werkzaamheden bestaan uit het maken van creatieve spullen, traktaties en het pimpen van allerlei spullen. Daarbij geven wij ook creatieve workshops en kinderfeestjes samen met cliënten. Tevens verzorgen wij ook workshops over autisme en hoe het is om met een beperking te leven. Onze cliënt vertelt daarbij zijn verhaal als ervaringsdeskundige. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten werken aan hun toekomstperspectief en persoonlijke doelen om zo dicht mogelijk bij hun droom te komen. Het is belangrijk voor de cliënt dat hij of zij ervaring op kan doen.

Hoe dan ?
Wij kijken naar de mogelijkheden van de cliënt en gaan daarbij uit van hun interesses.

Waarom doneren?
– Uw donatie komt geheel ten goede aan de cliënt, denk aan bijvoorbeeld: materialen, onkosten vervoer, deskundige trainers, begeleiding etc.
– Voor het opzetten van diverse projecten, denk daarbij aan Toneel, Muziek & Dans, Creatieve Workshops en individuele trainingen gericht op het welzijn van de cliënt om verder te kunnen groeien in onze maatschappij.

U kunt lid worden van ‘Ons Maatje’ voor € 20,- per jaar. U krijgt dan ieder kwartaal per
e-mail onze nieuwsbrief, waarin nieuws over ons en onze activiteiten en projecten staan.
Maar ook krijgt u 20% korting op onze producten en workshops. Die door onze cliënten vervaardigd en uitgevoerd worden.

Iedere donatie is natuurlijk van harte welkom!

Ook zijn wij op zoek naar creatieve en gebruikte materialen, omdat wij graag duurzaam willen werken, zoals: Stof, hout, potten, knopen, kralen etc. Hier maken onze cliënten de mooiste creaties van!

E-mailadres:
info@multicreatief.nl
Doneeractie.nl